Af Jens Haag

Undertegnede skrev i al beskedenhed tidligere på året følgende om Norélls powersingle ”Damage Done” (da de blev kåret til Ugens Unikum på Uniradioen):

”Nogle sange skal man høre et par gange, før man forstår, at man i virkeligheden godt kan lide dem. Norells ”Damage Done” er ikke en af den slags sange.

Skaden er sket allerede første gang. Hvorfor? Her er lidt Mø, en lille smule Aura måske, måske er det det ”rå potentiale og skandinavisk slagkraft”, som Soundvenue sagde da de præmierede Damage Done.

Måske er det fordi, at Norell formår at bruge et airhorn så nonchalant og tjekket, at du ikke opdager det. Måske er det fordi, at forsanger Marie Louise Persson Bjarnarson (udover at have et imponerende navn) er frygtelig overbevisende, når hun beder lytteren om at ”give it up” og i øvrigt listigt informerer os ”you don’t care, you’re hooked untill the damage’s done”.

For hun har fuldstændig ret.”

P3 valgte så at tage Noréll op i rotation, og cementerede at de er for real – og jeg har i øvrigt ikke ændret mening siden. Tag til Noréll, for det bliver fandens til sjov.

Noréll spiller 15:15 på Frekvens-scenen på KU’s Forårsfestival.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s