Af Mette Strange Mortensen

Hvis du har været i nærheden af en radio indenfor det sidste år, har du helt sikkert hørt mindst en af CHINAHs sange. Deres lyd minder om en varm sommerdag med en kold øl i hånden, og mindet om den første forårsforelskelse, der måske ikke blev så fantastisk som man først havde håbet, men derfor behøver det ikke at være et dårligt minde. CHINAH laver dansabelt og melankolsk elektro-pop med en kant af noget der kan favne meget bredere en lille Danmark. Med fare for at lyde som en kliché har de potentialet til at nå mindst lige så langt som MØ og Lukas Graham.

Da jeg sidste år så dem, eller i hvert fald befandt mig i nærheden af scenen, på Roskilde Festivals Countdown scene, blev jeg blæst bagover af deres energi der ikke bare ramte publikum lige foran scenen, men også nåede ud over hele området i nærheden af koncerten.

Siden da har jeg ventet på en mulighed for at se dem igen, og nu har den meldt sig på KU’s Forårsfestival. En ting er sikkert, jeg skal helt sikkert danse med, når CHINAH går på Frekvens-scenen kl. 17:30.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s