Pladegrebvært og redaktionens ukronede, største danse-entusiast, Mette Strange Mortensen, er for tiden udsendt på udveksling i Norge. Men nu hun ikke kan være med i radioen, er hun med os i form af månedlige postkort, med musikalske lækkerbidskener fra lillebrorlandet mod Nord! Her er det første i Pladegrebs serie: “Postkort fra Norge”:

Hej!

Sommeren har ramt Bergen (det er i skrivende stund 22 grader), og det betyder også at sommeren har ramt mine høretelefoner.

Læs også: Vanishing Twin skabte flygtige fristeder for det uforklarlige og umiddelbare

Mit nummer et sommertrack lige for tiden er bergenske Lekende Lett, der mest bare giver mig lyst til at holde fri resten af dagen og hænge ud udenfor med mine venner og en kold øl.

Selvom de indtil videre kun har fire sange ude, er det et band, jeg ikke kan vente med at høre mere fra. Jeg vil godt calle allerede nu at deres sang “I sommer” bliver årets sommerhit i 2018 – i hvert fald hvis man befinder sig i nærheden af mig!

Lekende Lett integrerer alt fra mågeskrig til lyden af en dåseøl der bliver åbnet legende let, om man vil, og skaber på den måde en lyd, jeg ikke synes jeg har hørt før.

I kan følge deres Instagram, skulle 2017 blive deres år, så noget tyder på at der er meget mere musik i vente, så det er bare med at snørre danseskoene og holde trit.

Ha det!

Mette

Læs også: Pladegreb Anbefaling: Lad verden blive nostalgisk og påskestille

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s