Af Neel Rosenqvist

Måske er du allerede blevet blæst igennem af julemusik hele november. Eksamensstressen begynder måske at presse sig på, og så har du for resten ikke lige fået alle julegaverne på plads. Mest af alt, er det du har brug for ferie!  En perlehvid strand med det fineste sand, azur blåt vand og en drink i hånden…

Læg også: ‘Every Noise at Once’ har kortlagt alle tænkelige (og utænkelige) musikgenrer på den samme hjemmeside

Frygt ej! Der har aldrig været nemmere (eller billigere)! Det eneste du behøver at gøre, er at sætte Monster Rally på, og lade dig blive forført ind i et tropeparadis. Den amerikanske sampling kunstner bringer tropiske lyde under indflydelse af soul og Hip-hop, og man kan næsten dufte salt vandet, og mærke sandet mellem sine tæer. Hans korte kreationer fungerer som underlægningsmusik til dine vildeste feriedrømme, og lader dig blive blæst væk af den varme brise der leger med dit solafblegede hår. Hans seneste album, Mystery  Cove fra 2016, er indbegrebet af sol, palmer og strand. Om du så befinder dig i The Tiki Room, ser på de mange Pelicans, eller sætter Full Sail, er der dømt fuld Island Romance!

Dog kan drømmen briste. Monster Rallys samplings-format bliver nogle gange for gentagende og lettere irriterende, men dette er en smagssag, og  albummet bringer masser af lækker musik, nok til at kreere sin egen lille ferie. Og hvis man slet ikke kan få nok, kan man glæde sig til at hans nye album, Flowering Jungle, udkommer den 15. december. Og fra hvad man kan høre af hans første single Sunny Sloth, er der stadig dømt surfer nostalgi, beach vibes og varme solskinsdage!

Læs også: “Wonky funk”, nostalgi og R’n’B: Sådan her får du det top-nice (en guide med fire trin)

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s